Murder ballads – Sjungna ord om mord

Posted on Updated on

Höstens första sångsamling!! 

Vi samlas som vanligt på Slöjdhuset i Ronneby tisdagen 5/9 och sjunger klockan 18-20.30. Denna gång blir det folksånger om mord och elände, vilket det kryllar av sånger om! 
IMG_7583

Man är välkommen oavsett om man helst sjunger i duschen, eller om man sjungit i kör i en evighet, vi lägger upp arrangemangen så att de passar flera olika nivåer samtidigt.  
Mitt i sången har vi alltid en paus, en helt avgörande social grej! Då bjuder vi på ett enkelt fika, och så får man chans att prata, som så ofta i körer, med folk man aldrig annars skulle ha mött. Det ni! 

Kalaset kostar 50 kronor per gång. Man kan ta med sig kontanter, eller swisha Astrid Selling på 0739-880011 
Märk inbetalningen med: Folkmusikkören 

Sånganförare är Kristin Borgehed – sångerska, kontrabasist, och sångforskare vid University of Aberdeen. Sjunger även barock- och tidig musik, och är mästare på att sätta ihop låtar, göra stämmor och kanon i stunden!

Nathan Bissette – engelsman/amerikan, sjunger och spelar på allt som ser ut som någon sorts gitarr. En av Skottlands mest eftertraktade folkmusikgitarister och ukulelespelare.

Astrid Selling – riksspelman på fiol på Blekingelåtar. Sångerska i flera band. En van ambassadör för Blekingsk och sydsvensk folkmusik, och på sistone känd lokalt för sitt a capella-projekt, och sin hårdrockskör.
Varmt välkomna!!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s